Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Nemt keto brød, der kan ristes

5.0 fra 1 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Dette keto-brød er et perfekt alternativ til traditionelt brød, hvis du ønsker at reducere dit indtag af kulhydrater og øge dit fedtindtag. Brødet er lavet med mandelmel og fiberhusk, der giver det en fantastisk struktur og en dejlig smag. Hvert skive brød har kun 2g nettokulhydrater, 5g protein og 12g fedt, hvilket gør det til et sundt og fyldigt valg.

Opskriften er utrolig nem at følge og kræver kun en håndfuld ingredienser, som du sikkert allerede har i dit køkken, hvis du har været på keto i et stykke tid. Du blander de tørre ingredienser sammen i en skål, tilsætter æg og smeltet smør og blander det hele sammen med varmt vand. Dejen hældes derefter i en brødform og bages i ovnen, indtil det er gyldent og fast.

Server brødet skåret i tykke skiver med smør og dit yndlingspålæg eller nyd det som en lækker og fyldig snack. Jeg kan anbefale fx at prøve brødet i denne opskrift på Keto Jorbær Creme Cheese Toast.

Brødet kan også fryses ned og genopvarmes, hvilket gør det til en nem og praktisk løsning til travle dage. Uanset hvordan du vælger at nyde det, vil dette keto-brød helt sikkert imponere dig med sin lækre smag og fyldige tekstur.

Nemt keto brød, der kan ristes

5.0 fra 1 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Morgenmad, Frokost, SnackKøkken: InternationaltSværhedsgrad Nemt
Portioner

10

skiver
Forb.tid (min.)

10

minut
Tilb.tid (min.)

35

minut
Kalorier (pr. portion)

236

kcal
Netto kulhydrater (pr. portion)

2

g
Protein (pr. portion)

5

g
Fedt (pr. portion)

12

g

Dette keto-brød er et perfekt alternativ til traditionelt brød og så kan det fint ristes. Server brødet skåret i tykke skiver med smør og dit yndlingspålæg eller nyd det som en lækker og fyldig snack.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 3,75 dl mandelmel

  • 3 spsk. fiberhusk

  • 1,5 tsk. bagepulver

  • 0,75 tsk. salt

  • 5 store æg

  • 2 spsk. smeltet smør

  • 2,5 dl varmt vand

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180°C.
  • I en stor skål, tilsæt mandelmel, fiberhusk, bagepulver og salt, og rør godt.
  • Tilsæt æg og smeltet smør, og rør grundigt.
  • Tilsæt varmt vand gradvist, mens du blander, indtil dejen er glat.
  • Hæld dejen i en smurt 20×10 cm brødform.
  • Bag i ovnen i ca. 35-40 minutter, eller indtil brødet er gyldent og fast.
  • Lad brødet køle af i formen i ca. 10 minutter, før det tages ud af formen og afkøles helt på en bagerist.
  • Skær brødet i 10 skiver og server.

Køkkenudstyr, du skal bruge

  • Skål
  • Ske
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *