Chokolademousse! En af de lækreste og rimelig fancy desserter, der imponerer alle gæster, børn og bare smagsløg generelt.
Keto Chokolademousse med Lavt Kulhydratindhold
Portioner
4
Forb.tid (min.)
20
Tilb.tid (min.)
20
Kalorier (pr. portion)
kcal
225
Netto kulhydrater (pr. portion)
3
gProtein (pr. portion)
4
gFedt (pr. portion)
g
21
Denne Keto chokolademousse er ret nem at lave og den perfekte opskrift på en dessert, der ikke skal bages!
Madlavnings-mode
Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode
Ingedienser
85 g 85 god mørk chokolade
4 store 4 æggeblommer
2,5 dl 2,5 piskefløde
1 dl 1 Sukrin Gold (eller en tilsvarende sukkererstatning)
2 spsk. 2 kakaopulver
1 tsk. 1 vaniljeekstrakt
1 knsp. 1 salt
Sådan gør du
- Hak chokoladen med en stor skarp kniv. Tilsæt den hakkede chokolade til en mikrobølgesikker røreskål og sæt den til side.
- Tilsæt æggeblommerne i en mellemstor skål og pisk med en elektrisk mixer på medium-høj hastighed i 1 minut.
- Reducer mixerhastigheden til lav og hæld langsomt Sukrin Gold i, mens du fortsætter med at røre. Stop mixeren og skrab kanterne ned, og slå igen i medium-høj hastighed i 2 minutter. Sæt skålen til side.
- Hæld ¾ af piskefløden i en lille gryde. Opvarm fløden over medium-lav varme, mens du rører lejlighedsvis, indtil den når 75 grader.
- Fjern gryden fra varmen og hæld langsomt fløden i æggeblandingen, mens du kører den elektriske mixer på lav. Dette tempererer ægget og gør det stabilt og sikkert at spise.
- Brug en elektrisk mixer til at piske den resterende fløde, indtil den danner stive toppe. Din fløde vil have tredoblet i volumen.
- Smelt chokoladen i 30-sekunders intervaller og rør imellem, indtil den er glat.
- Tilsæt den smeltede chokolade, kakaopulver, vanilje og havsalt til æggemassen. Pisk med en elektrisk mixer, indtil det er helt glat.
- Fold den piskede fløde forsigtigt ind i chokoladeblandingen, indtil den er kombineret.
- Fordel blandingen i 4 skåle eller glas og sæt i køles