Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Keto Chokolademousse med Lavt Kulhydratindhold

5.0 fra 1 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Chokolademousse! En af de lækreste og rimelig fancy desserter, der imponerer alle gæster, børn og bare smagsløg generelt.

Keto Chokolademousse med Lavt Kulhydratindhold

5.0 fra 1 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: DessertKøkken: DessertSværhedsgrad Medium
Portioner

4

Forb.tid (min.)

20

minut
Tilb.tid (min.)

20

minut
Kalorier (pr. portion)

397

kcal
Netto kulhydrater (pr. portion)

5

g
Protein (pr. portion)

6

g
Fedt (pr. portion)

40

g

Denne Keto chokolademousse er ret nem at lave og den perfekte opskrift på en dessert, der ikke skal bages!

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 85 g god mørk chokolade (fx 86% fra Marabou)

  • 4 store æggeblommer

  • 2,5 dl piskefløde

  • 1 dl Sukrin Gold (eller en tilsvarende sukkererstatning)

  • 2 spsk. kakaopulver

  • 1 tsk. vaniljeekstrakt

  • 1 knsp. salt

Sådan gør du

  • Hak chokoladen med en stor skarp kniv. Tilsæt den hakkede chokolade til en mikrobølgesikker røreskål og sæt den til side.
  • Tilsæt æggeblommerne i en mellemstor skål og pisk med en elektrisk mixer på medium-høj hastighed i 1 minut.
  • Reducer mixerhastigheden til lav og hæld langsomt Sukrin Gold i, mens du fortsætter med at røre. Stop mixeren og skrab kanterne ned, og slå igen i medium-høj hastighed i 2 minutter. Sæt skålen til side.
  • Hæld ¾ af piskefløden i en lille gryde. Opvarm fløden over medium-lav varme, mens du rører lejlighedsvis, indtil den når 75 grader.
  • Fjern gryden fra varmen og hæld langsomt fløden i æggeblandingen, mens du kører den elektriske mixer på lav. Dette tempererer ægget og gør det stabilt og sikkert at spise.
  • Brug en elektrisk mixer til at piske den resterende fløde, indtil den danner stive toppe. Din fløde vil have tredoblet i volumen.
  • Smelt chokoladen i 30-sekunders intervaller og rør imellem, indtil den er glat.
  • Tilsæt den smeltede chokolade, kakaopulver, vanilje og havsalt til æggemassen. Pisk med en elektrisk mixer, indtil det er helt glat.
  • Fold den piskede fløde forsigtigt ind i chokoladeblandingen, indtil den er kombineret.
  • Fordel blandingen i 4 skåle eller glas og sæt i køles
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

4 reaktioner

  1. Jeg forsøgte en mousse som indeholdt både mascarpone og pisket æggehvider, men det var ikke lige mig, så nu er jeg spændt på denne ☺️
    Men jeg er nysgerrig på hvordan I har regnet kalorier mm ud? Bare fløden i sig selv giver jo omkring 210 kcal pr. portion og så kommer chokolade og æggeblommer oveni, som også indeholder en del kcal.

    1. Kære Kristine

      Tak for din besked. Jeg har nu regnet på det, og du har ret i, at kalorieantallet var indtastet forkert. Jeg har nu rettet opskriften med korrekte kulhydrater, protein, fedt og kalorier. Vi beklager fejlen.

      Med venlig hilsen
      Rasmus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *