Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

20 min. Keto Chokolademuffins – Super nem opskrift

5.0 fra 4 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Er du på udkig efter en lækker snack eller en sund morgenmad, der passer til din keto-diæt? Så skal du prøve disse sukkerfri chokolademuffins! De er super nemme at lave og smager fantastisk. Perfekte til at tilfredsstille din søde tand, uden at overskride dit daglige kulhydratindtag.

Hvorfor er disse muffins særligt gode?

Lad os tage et kig på ingredienserne. Muffinsene er lavet med mandelmel og usødet kakao, som er rige på fibre og antioxidanter. Sukrin Gold erstatter almindeligt sukker og er et naturligt sødemiddel uden kalorier. Æg og piskefløde giver muffinsene en lækker konsistens, mens smør og sukkerfri chokolade giver dem den perfekte chokoladesmag.

Opskriften er utroligt nem at følge Alt hvad du behøver at gøre er at blande ingredienserne sammen, fordele dejen i muffinforme og bage dem i ovnen i 20 minutter. Du kan nyde dem, mens de stadig er varme eller vente, indtil de er afkølet.

Perfekte muffins til keto-diæten

Med et lavt kulhydratindhold på kun 2g pr. muffin, er de både en fantastisk snack, dessert eller morgenmad, der holder dig på keto-sporet. De er også fyldt med sunde fedtstoffer, som hjælper med at holde dig mæt og tilfreds.

Men hvorfor er disse muffins mindst lige så gode som almindelige muffins? Først og fremmest indeholder de ikke noget sukker, hvilket gør dem sundere. Men de er også mere fyldige og tilfredsstillende på grund af de sunde fedtstoffer og fiber fra mandelmel. Du vil føle dig mæt og tilfreds efter at have spist en, i modsætning til almindelige muffins, der kan efterlade dig med en sød tand og lyst til mere.

Muffinsforme gør livet lettere

Nu hvor du antageligvis er blevet overbevist om, at du skal prøve disse muffins, vil jeg lige anbefale nogle muffinforme, der vil gøre det hele lidt lettere. Disse muffinforme fra Mette Blomsterberg er perfekte til at lave muffins i den rigtige størrelse, og deres non-stick belægning gør det let at fjerne muffinsene fra formene.

Vi købte oprindeligt selv formene til at lave nedfrosne portionstørrelser af vores datters babymad, men nu bliver de selvfølgelig brugt til bagning og kan varmt anbefales. Vi får en lille støtte til bloggen, hvis du køber noget via linket.

Alternativt kan du anskaffe dig nogle pap-forme, som dem på billedet. Det er smart, hvis man fx skal bage i sommerhuset, hvor man ikke lige gider at medbringe kageforme til. Dem på billedet blev lavet i vores sommerhus på Sjællands Odde og blev købt i den lokale købmand.

Nåh, nu blev jeg selv helt lækkersulten, så jeg er nødt til at stoppe her og storme ud i køkkenet efter kage. Skriv endelig en kommentar, hvis du har spørgsmål eller andet interessant på hjerte. 🙂

Keto Chokolademuffins

5.0 fra 4 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Dessert, Morgenmad, SnackKøkken: InternationalSværhedsgrad Nem
Portioner

12

muffins
Forb.tid (min.)

5

minut
Tilb.tid (min.)

20

minut
Kalorier (pr. portion)

271

kcal
Netto kulhydrater (pr. portion)

2

g
Protein (pr. portion)

5

g
Fedt (pr. portion)

22

g

Disse lækre keto chokolademuffins er super gode som en lille sød snack eller som en del af en sund morgenmad. Med deres sunde fedtstoffer og lave kulhydratindhold passer de perfekt din keto-diæt.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

 • 120 g mandelmel

 • 60 g usødet kakao pulver

 • 75 g Sukrin Gold

 • 1,5 tsk. bagepulver

 • 1 tsk. vaniljeekstrakt

 • 3 æg

 • 160 ml piskefløde

 • 85 g smør, smeltet

 • 30 g hakket chokolade (sukkerfri)

Sådan gør du

 • Forvarm ovnen til 175C.
 • Bland mandelmel, kakao pulver, Sukrin Gold og bagepulver i en skål.
 • Tilsæt æg, piskefløde og bland det godt sammen.
 • Tilsæt smeltet smør og bland igen.
 • Tilsæt sukkerfri hakket chokolade og rør godt rundt.
 • Fordel dejen i 12 muffinforme.
 • Bag muffinsene i 20 minutter, eller indtil de er hævet og let fjedrende, når du rører ved dem.
 • Lad muffinsene køle af i formene, eller spis dem med det samme – pas på de varme chokoladestykker!
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

4 reaktioner

 1. Hej. Vil gerne bage muffins’ne. Men hvor meget chokolade og hvor meget vanilieekstrakt skal der i?
  Mvh Julie

  1. Hej Julie

   Godt, at du skrev. Jeg havde helt glemt at angive mængder på bagepulver og vaniljeekstrakt. Det er tilføjet nu.

   Mht. chokolade, så kan det helt undlades, eller du kan putte i, hvad du har lyst til. Jeg plejer at bruge ca. 30g. Og det skal selvfølgelig være meget mørk chokolade med få kulhydrater eller helt sukkerfri chokolade. Jeg bruger som regel Marabous 86% mørke chokolade.

   Med venlig hilsen
   Rasmus

 2. Hej, super lækre opskrifter i har lavet❤️
  Kan man fryse muffinsene ? Hvor længe kan de holde i en frysepose eller kagedåse?

  Mvh. June

  1. Hej June. De kan opbevares både i fryseren og i en kagedåse, men opbevaringstiden varierer afhængigt af metoden.

   I Fryseren: Generelt kan bagevarer som disse muffins opbevares i fryseren i op til 3 måneder. Sørg for at pakke dem tæt ind i fryseegnet emballage eller fryseposer for at undgå frysebrænd. Dette vil også hjælpe med at bevare deres friskhed og forhindre dem i at absorbere lugte fra andre fødevarer i fryseren.

   I Kagedåse: I en lufttæt kagedåse kan disse muffins typisk holde sig friske i 1-3 dage ved stuetemperatur. Det er vigtigt at opbevare dem i en lufttæt beholder for at bevare friskheden og forhindre dem i at blive tørre.

   Når du tager dem ud af fryseren, skal du lade dem tø langsomt ved stuetemperatur eller i køleskabet. Dette sikrer, at de bliver lige så lækre som da de blev bagt. Husk at disse tidsrammer er generelle retningslinjer, og friskheden kan variere afhængigt af specifikke ingredienser og opbevaringsbetingelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *