Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Nemme soyamarinede keto ramen æg

5.0 fra 4 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Ramen er blevet ret populært i Danmark i løbet af de seneste par år. Og med ramen følger naturligvis de lækre japanske marinerede ramen-æg (ajitsuke tamago)!

Som stor ramen-entusiast er jeg altid på udkig efter nye måder at tilføje en ekstra smagsdimension til mine ramen-retter på og har haft det lidt stramt over at skulle gå udenom de sukkerholdige ramen-æg, når jeg er ude at spise. Men det behøver vi heldigvis ikke, når vi selv laver dem, for vi har jo Sukrin Gold!

Når jeg tilbereder mine marinerede ramen-æg, elsker jeg at lege med forskellige smagsvarianter og ingredienser for at skabe en marinade, der er lige så unik som mine ramen-retter. Denne opskrift inkluderer sake, soya, hvidløg, ingefær og Sukrin Gold som sukkererstatning, og resultatet er en marinade, der kombinerer sødme, salt og umami-smag på den bedste måde. Og så er de enormt nemme at lave.

Når æggene er godt smilende kogte, hælder jeg marinaden over dem og lader dem suge i smagene i mindst 2 timer, men ofte længere, hvis jeg kan holde ud at vente! Når de marinerede ramen-æg er klar, skærer jeg dem i halve og lægger dem ovenpå min dampende varme ramen-suppe, hvor de øjeblikkeligt bliver en cremet og velsmagende del af min ramen-oplevelse.

Selvom disse marinerede ramen-æg er fantastiske i en ramen-suppe, kan de også nydes som en sund snack eller et proteinrigt tilbehør til enhver keto-inspireret ret. Og det bedste er, at de er super nemme at lave, så du kan tilføje en ekstra smagsdimension til dine retter på ingen tid.

Prøv dem! Og lad mig endelig vide, hvad du synes. 🙂

Nemme soyamarinede keto ramen æg

5.0 fra 4 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Tilbehør, SnackKøkken: JapanskSværhedsgrad Nem
Portioner

4

æg
Forb.tid (min.)

1

minut
Tilb.tid (min.)

8

minut
Kalorier

300

kcal
Marinadetid

2-12

timer
Netto kulhydrater (pr. portion)

0

g
Protein (pr. portion)

6

g
Fedt (total)

4

g

Selvom disse marinerede ramen-æg er fantastiske i en ramen-suppe, kan de også nydes som en sund snack eller et proteinrigt tilbehør til enhver keto-inspireret ret.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 4 æg

  • 0,5 dl madlavningssake

  • 0,5 dl soya

  • 0,5 dl. vand

  • 1 fed revet hvidløg

  • 1 tsk. revet ingefær

  • 1 spsk. Sukrin Gold

Sådan gør du

  • Kog æggene smilende (6½ minutter og så over i iskoldt vand). lad dem køle af.
  • Kog alle de resterende ingredienser i et par min., så sake-alkoholen fordamper. Lad marinaden køle af.
  • Hæld marinaden i en lofttæt beholder, fx en topper.
  • Tilføj æggene, luk beholderen og stil på køl i min. 2 timer (gerne op mod 12). Viola! Ketovenlige marinerede æg, som vi kender dem fra det japanske køkken.
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *