Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Nem Keto Miso Ramen med Squash-nudler

5.0 fra 2 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Jeg er vild med denne keto miso ramen opskrift, fordi den er fyldt med smag og har en dejlig varmende effekt på en kølig aften. Miso ramen er normalt fyldt med kulhydrater, men denne keto-venlige version gør brug af en række smarte ingredienser, der er meget lave på kulhydrater og sukker.

Opskriften er særligt god til keto-diæten på grund af dens brug af lav-kulhydrat ingredienser, som gør det muligt for dig at nyde den varme og umami-fyldte smag af miso ramen, uden at bekymre dig om kulhydratindholdet. Kyllingbullionen giver suppen en dejlig, dyb smag, mens Sukrin Gold og miso pasta tilføjer en sødme og salt smag til retten.

Et stykke køkkenudstyr, som er særligt smart at bruge til denne opskrift, er en spiralizer. Ved at bruge en spiralizer kan du nemt skære zucchini i lange, tynde strimler, der ligner nudler. Dette tilføjer en ekstra dimension til retten, mens det også holder kulhydratindholdet lavt. Hvis du ikke allerede ejer en spiralizer, kan jeg anbefale denne, som er nem at bruge og til en god pris. Du støtter vores blog, hvis du køber noget via linket.

Nem Keto Miso Ramen med Squash-nudler

5.0 fra 2 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Frokost, AftensmadKøkken: JapanskSværhedsgrad Nem
Portioner

4

Forb.tid (min.)

10

minut
Tilb.tid (min.)

15

minut
Kalorier (pr. portion)

210

kcal
Kulhydrater (pr. portion)

7

Protein (pr. portion)

17

Fedt (pr. portion)

19


Jeg er vild med denne keto miso ramen opskrift, fordi den er fyldt med smag og har en dejlig varmende effekt på en kølig aften.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 100 g shitakesvampe

  • 2 oksekødsbøffer (fx oksefilet)

  • 2 zuchinier (et andet navn for squash)

  • 1 fed hvidløg

  • 1 spsk. olie til stegning

  • 4 tsk. sesamolie

  • 1 spsk. friskrevet ingefær

  • 1 liter god hønsebullion

  • 4 spsk. miso pasta

  • 1 spsk. Sukrin Gold

  • 1 spsk. soya

  • 4 smilende æg (ideelt set marinerede – se opskrift)

  • 1 tsk. chiliflager (kan selvfølgelig udelades)

  • 3 forårsløg skåret i tynde ringe

Sådan gør du

  • Skryld grøntsagerne, rens svampene, skær zuchinien i tynde strimler, fx med en spiralizer [sponsoreret], skær forårsløg i tynde ringe og shitakesvampene i og salt så bøfferne.
  • Steg bøfferne i 2-3 min. i olie på hver side, så de er nogenlunde medium-rare. Tag dem af panden og lad dem hvile.
  • Opvarm olie i en stor gryde på medium varme. Tilsæt shitake svampe og steg i et minut. Tilsæt hvidløg og ingefær og steg i yderligere 1 minut, indtil det bliver duftende.
  • Tilsæt hønsebouillon, Sukrin Gold og soja og bring op til kogepunktet.
  • Reducer varmen og tilsæt miso pastaen (miso må ikke koge), rør indtil den er opløst.
  • Tilføj dine zoodles (zucchininudler) og lad simre i ca. 1-2 minutter, indtil de er møre, men stadig har en lille bid.
  • Fordel suppen i 4 skåle og dryp sesamolie på toppen af hver portion. Server straks.

Noter

  • Skal der være lidt mere gods i retten, så kan man fx stege 400g hakket oksekød sammen med lidt hvidløg og paprika og tilføje det til den færdige suppe.
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *