Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Autentisk Italiensk Bolognese med squash-spaghetti (keto-venlig)

5.0 fra 2 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Velkommen til min autentiske italienske Spaghetti Bolognese opskrift! Retten er en klassiker, som har været elsket af mennesker verden over i årtier. Opskriften er keto-venlig i sig selv, så der er kun brug for en lille ændring for at gøre den perfekt for en keto-livsstil – udskift spaghettien med squash-spaghetti eller en anden lav-kulhydrat pastaalternativ.

Hovedingredienserne i denne ret inkluderer pancetta, oksekød, squash og tomat med måde. Disse ingredienser skaber en rig smag, der er fyldig og tilfredsstillende. Revet parmesanost er en lækker finish, der giver denne ret en autentisk italiensk smag.

Selvom det kan virke skræmmende at lave autentisk italiensk mad, så er denne opskrift faktisk ret let at følge. Forberedelsestiden er kort, og når først retten simrer på komfuret, vil den aromatiske duft af de krydrede ingredienser få hele dit hjem til at dufte vidunderligt.

Jeg kan varmt anbefale at bruge en spiralizer eller et mandolinjern til at lave squash-spaghettien. Det gør det nemt at skære squashen i lange, tynde tråde, der ligner traditionelle spaghettiretter.

Hvis du ikke har en spiralizer eller et mandolinjern, kan du finde nogle gode modeller på markedet til rimelige priser. Jeg har personligt brugt og kan anbefale denne spiralizer, der er nem at bruge og rengøre.

Hvis du køber en spiralizer eller et mandolinjern via ovenstående link, vil vi modtage en lille procentdel af salget som en støtte til bloggen. På den måde kan du støtte vores blog, mens du nyder en lækker, keto-venlig version af min autentiske Spaghetti Bolognese opskrift. 🙂

Autentisk Italiensk Bolognese med squash-spaghetti (keto-venlig)

5.0 fra 2 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Frokost, AftensmadKøkken: ItalienskSværhedsgrad Medium
Portioner

4

Forb.tid (min.)

15

minut
Tilb.tid (min.)

40

minut
Kalorier (pr. portion)

525

kcal
Ideel simretid

4-6

timer
Netto kulhydrater (pr. portion)

8

g
Protein (pr. portion)

36

g
Fedt (pr. portion)

36

g

En klassiker, som har været elsket af mennesker verden over i årtier. Opskriften er keto-venlig i sig selv, så der er kun brug for en lille ændring for at gøre den perfekt for en keto-livsstil.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 500 g hakket oksekød

  • 100 g pancetta, skåret i små tern (kan erstattes med 50 g bacon)

  • 4 spsk. olivenolie

  • 1 løg, finthakket

  • 3 fed hvidløg, finthakket

  • 1 stilk bladselleri, finthakket

  • 1 stor gulerod, finthakket

  • 1 dåse hakkede tomater (400 g)

  • 2 spsk. tomatpuré

  • 1 tsk. tørret oregano

  • 1 tsk. tørret basilikum

  • 1 tsk. tørret timian

  • 1 dl. 1 rødvin

  • Halvanden squash

  • Salt og peber efter smag

  • 1 dl parmesan, revet

Sådan gør du

  • Varm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt pancetta, og steg det i ca. 5 minutter, indtil det er blevet sprødt og gyldent.
  • Tilsæt løg, hvidløg, bladselleri og gulerod, og steg det hele i ca. 5 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
  • Tilsæt oksekødet, og steg det i ca. 10 minutter, indtil det er brunet og gennemstegt.
  • Tilsæt rødvin og lad den koge helt ind i kødet.
  • Lav et lille hul i kødet og tilsæt tomatpuré. Steg i ca. 30 sekunder.
  • Tilsæt hakkede tomater, oregano, basilikum, timian, salt og peber, og lad det hele simre i ca. mindst 30 minutter (men gerne på mod 5-6 timer for ekstra mørhed), indtil saucen er blevet tyk og lækker.
  • I mellemtiden kan du tilberede squash-spaghettien ved at skære squashen i lange, tynde strimler ved hjælp af en spiralizer [sponsoreret] eller et mandolinjern [sponsoreret] . Kog squash-spaghettien i en gryde med let saltet vand i et par minutter, indtil den er blevet lidt blød.
  • Når saucen er færdig, kan du servere den med squash-spaghettien og drysse revet parmesanost på toppen. Velbekomme!
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *