Velkommen til min autentiske italienske Spaghetti Bolognese opskrift! Retten er en klassiker, som har været elsket af mennesker verden over i årtier. Opskriften er keto-venlig i sig selv, så der er kun brug for en lille ændring for at gøre den perfekt for en keto-livsstil – udskift spaghettien med squash-spaghetti eller en anden lav-kulhydrat pastaalternativ.
Hovedingredienserne i denne ret inkluderer pancetta, oksekød, squash og tomat med måde. Disse ingredienser skaber en rig smag, der er fyldig og tilfredsstillende. Revet parmesanost er en lækker finish, der giver denne ret en autentisk italiensk smag.
Selvom det kan virke skræmmende at lave autentisk italiensk mad, så er denne opskrift faktisk ret let at følge. Forberedelsestiden er kort, og når først retten simrer på komfuret, vil den aromatiske duft af de krydrede ingredienser få hele dit hjem til at dufte vidunderligt.
Jeg kan varmt anbefale at bruge en spiralizer eller et mandolinjern til at lave squash-spaghettien. Det gør det nemt at skære squashen i lange, tynde tråde, der ligner traditionelle spaghettiretter.
Hvis du ikke har en spiralizer eller et mandolinjern, kan du finde nogle gode modeller på markedet til rimelige priser. Jeg har personligt brugt og kan anbefale denne spiralizer, der er nem at bruge og rengøre.
Hvis du køber en spiralizer eller et mandolinjern via ovenstående link, vil vi modtage en lille procentdel af salget som en støtte til bloggen. På den måde kan du støtte vores blog, mens du nyder en lækker, keto-venlig version af min autentiske Spaghetti Bolognese opskrift. 🙂
Autentisk Italiensk Bolognese med squash-spaghetti (keto-venlig)
4
15
minut40
minut525
4-6
timer8
g36
36
gEn klassiker, som har været elsket af mennesker verden over i årtier. Opskriften er keto-venlig i sig selv, så der er kun brug for en lille ændring for at gøre den perfekt for en keto-livsstil.
Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode
Ingedienser
500 g hakket oksekød
100 g pancetta, skåret i små tern (kan erstattes med 50 g bacon)
4 spsk. olivenolie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 stilk bladselleri, finthakket
1 stor gulerod, finthakket
1 dåse hakkede tomater (400 g)
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret timian
1 dl. 1 rødvin
Halvanden squash
Salt og peber efter smag
1 dl parmesan, revet
Sådan gør du
- Varm olien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt pancetta, og steg det i ca. 5 minutter, indtil det er blevet sprødt og gyldent.
- Tilsæt løg, hvidløg, bladselleri og gulerod, og steg det hele i ca. 5 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
- Tilsæt oksekødet, og steg det i ca. 10 minutter, indtil det er brunet og gennemstegt.
- Tilsæt rødvin og lad den koge helt ind i kødet.
- Lav et lille hul i kødet og tilsæt tomatpuré. Steg i ca. 30 sekunder.
- Tilsæt hakkede tomater, oregano, basilikum, timian, salt og peber, og lad det hele simre i ca. mindst 30 minutter (men gerne på mod 5-6 timer for ekstra mørhed), indtil saucen er blevet tyk og lækker.
- I mellemtiden kan du tilberede squash-spaghettien ved at skære squashen i lange, tynde strimler ved hjælp af en spiralizer [sponsoreret] eller et mandolinjern [sponsoreret] . Kog squash-spaghettien i en gryde med let saltet vand i et par minutter, indtil den er blevet lidt blød.
- Når saucen er færdig, kan du servere den med squash-spaghettien og drysse revet parmesanost på toppen. Velbekomme!
2 reaktioner
Jeg antager at squash spaghetti er medregnet pr. portion?
Meget smagfuld.
Venligst Sine Nielsen
Ja, det er inkl. squaghettien. 👍 Og dejligt, at du kan lide opskriften. 😊