Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Den Bedste Keto Laks: Sprødt Skind og Saftig

5.0 fra 1 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Som madblogger er jeg altid på udkig efter enkle og lækre opskrifter, der kan tilberedes hurtigt og nemt. Denne opskrift på stegt laks er en af mine favoritter. Kombinationen af sprødt skind og mørt kød, sammen med den rige smag af hvidløg og smør, er simpelthen uimodståelig.

Inden vi går i gang med opskriften, vil jeg gerne understrege vigtigheden af at have en skarp kniv, når man tilbereder fisk. En sløv kniv kan gøre det svært at filetere og portionere fisken ordentligt, hvilket kan føre til ujævn tilberedning og præsentation. En skarp kniv gør jobbet meget nemmere og resulterer i et mere professionelt udseende endeligt produkt.

Vi anbefaler, at man invisterer i mindst én rigtig god kokkekniv – fx en japansk fra Sumisu.dk, som vi selv bruger herhjemme og derfor har en sponsoraftale med.

Tilbage til opskriftenI Laksen er utroligt nem at tilberede. Du skal blot duppe dine laksefileter tørre, krydre dem med salt og peber, og gnide dem ind i citronsaft. Steg dem derefter i en non-stick pande med lidt olivenolie, med kødsiden nedad, indtil de er sprøde og gyldne. Vend dem derefter og steg dem yderligere to minutter, tilsæt smør, hvidløg og persille, og rør rundt omkring hver filet. Når du har taget panden af varmen, skal du placere laksefileterne på en tallerken, dryppe med pandesaft og drysse med mere persille.

Denne ret er ikke kun lækker, men også sund og alsidig. Den kan serveres med en side af ristede grøntsager eller en frisk salat, evt. med en klat aioli. Plus, eventuelle rester kan opbevares i køleskabet i op til tre dage, hvilket gør det til en god ret i forbindelse med madplanlægning eller travle hverdage.

Konklusion: Hvis du leder efter en hurtig, nem og lækker lakseopskrift, er denne stegte keto laks bestemt et forsøg værd. Og husk at bruge en skarp kniv! 🙂

Den Bedste Keto Laks: Sprødt Skind og Saftig

5.0 fra 1 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Frokost, AftensmadKøkken: InternationalSværhedsgrad Nem
Portioner

2

Forb.tid (min.)

3

minut
Tilb.tid (min.)

8

minut
Kalorier (pr. portion)

275

kcal
Kulhydrater (pr. portion)

2

g
Protein (pr. portion)

21

g
Fedt (pr. portion)

20

g

Denne opskrift på stegt laks er en af mine favoritter. Kombinationen af sprødt skind og mørt kød, sammen med den rige smag af hvidløg og smør, er simpelthen uimodståelig.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 2 store laksefilleter

  • 1 spsk. smør

  • 0,5 spsk. oliven olie

  • 1 spsk. presset citron

  • 3 fed hvidløg

  • Lidt persille

  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du

  • Tør fisken af med køkkenrulle, inden den krydres med salt og peber. Gnid citronsaften på hver filet.
  • Tilsæt olien til en non-stick pande ved medium varme. Placer laksefileterne med skindsiden nedad på panden og tryk let, så den får en stegeskorpe. Steg i 3-4 minutter, indtil den er sprød og gylden. Vend den og steg yderligere to minutter.
  • Tilsæt smør, hvidløg og en smule frisk persille og rør rundt om hver filet.
  • Fjern panden fra varmen og anret hver laksefilet på en tallerken. Dryp pandesaften over og drys med mere persille.

Noter

  • Den stegte laks kan opbevares op til tre dage i køleskabet.
  • Du kan genopvarme laksen 30-40 sek. i en non-stick pande

Køkkenudstyr, du skal bruge

  • Stegepande
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *