Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Lækre low-carb keto opskrifter der slanker

Keto burrito med hakket oksekød, hjemmelavet guacamole og salsa

5.0 fra 2 anmeldelse

Indholdsfortegnelse

Mexicansk gastronomi er et af verdens mest farverige, smagfulde og autentiske køkkener. Det er fyldt med friske råvarer, krydderier og intense smagsnuancer, og det er stort set altid en fornøjelse at opleve, både hvis man er på ferie i Mexico eller når man vil prøve kræfter med det i sit eget køkken.

En populær mexicansk ret er burrito, som er fyldt med en række lækre ingredienser, pakket ind i en blød tortilla. I denne opskrift på en næsten klassisk keto burrito med hakket oksekød, grov guacamole og hjemmelavet salsa får man en autentisk smagsoplevelse i en sundere udgave.

Opskriften er nem at tilberede og tager ikke lang tid at lave, hvilket gør det til en perfekt ret til både aftensmad og frokost.

Når man laver burritoer, er det vigtigt at have en god balance mellem ingredienserne. I denne opskrift er der brugt hakket oksekød, bacon, grov keto guacamole, hjemmelavet salsa og cheddar ost, der alle sammen giver forskellige smagsnuancer og konsistenser.

Det er vigtigt at bruge gode råvarer, når man laver mexicansk mad, da smagen afhænger meget af kvaliteten af råvarerne. Derfor kan man med fordel bruge friske, økologiske ingredienser, hvis det er muligt.

Alt i alt er denne opskrift på en keto burrito en fantastisk måde at få en autentisk mexicansk smagsoplevelse på en sundere måde.

Keto burrito med hakket oksekød, hjemmelavet guacamole og salsa

5.0 fra 2 anmeldelse
Af: Sacha og Rasmus Måltid: Aftensmad, FrokostKøkken: MexikanskSværhedsgrad Nem
Portioner

4

Forb.tid (min.)

5

minut
Tilb.tid (min.)

20

minut
Kalorier

300

kcal
Netto kulhydrater (pr. portion)

2,5

g
Protein (pr. portion)

24

g
Fedt (pr. portion)

54

g


En næsten klassisk burrito med hakket oksekød, grov guacamole og hjemmelavet salsa men uden alle kulhydraterne.

Madlavnings-mode

Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode

Ingedienser

  • 500 g hakket oksekød

  • 1 pakke bacon

  • 2 spsk. olivenolie

  • 1 spsk. paprika

  • 1,5 tsk. spidskommen

  • 0,5 tsk. kanel

  • 1 tsk. chilipulver

  • 1 dl Oksefond

  • 2 tsk. salt

  • 0,5 tsk. friskkværnet peber

  • 100 g kål (fx spidskål), grovhakket

  • 4 keto tortillas

  • 2 dl grov keto guakamole

  • 2 dl hjemmelavet keto salsa

  • 2 dl. cheddar ost, revet

Sådan gør du

  • Varm en stor pande op over medium varme og tilsæt olivenolie.
  • Skær bacon i små stykker og steg dem sprøde på panden. Tag det af panden og still til side.
  • Tilsæt det hakket oksekød og steg det, indtil det er brunet og gennemstegt.
  • Tilsæt paprika, spidskommen, hvidløgspulver, chilipulver, salt og peber til panden med det hakket oksekød og rør godt rundt, så krydderierne er jævnt fordelt.
  • Lad det simre i 5-10 minutter, indtil det er godt gennemvarmet og krydret.
  • Tilsæt oksebullion og steg det helt ind i kødet.
  • Anret kødet på keto tortillas og top med salat, guakamole, salsa, sprød bacon og cheddar ost. Rul dine burritos sammen og server straks. Velbekomme!

Noter

  • Man kan vælge at tilføje lidt creme fraise til sin burrito, hvis man ønsker en lidt mere sloppy udgave.

Køkkenudstyr, du skal bruge

  • Stegepande
  • Skål
Rasmus T. Jørgensen

Rasmus T. Jørgensen

Hej. Jeg er blogger og ejer af Ketomums.dk sammen med min kone Sacha. Vi har altid elsket at lave mad og da vi begynde på keto-diæten tog vi det som en spændende udfordring at gøre det til vores madblog-hobby. Vi håber, at du får glæde af det. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget på hjerte. Jeg eller Sacha svarer på dem alle. :)

Relaterede opskrifter og artikler

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *