Jeg har super optur over denne burger! Det er den mest lækre og saftige keto burger, jeg har smagt og perfekt til en god og sund burgeraften.
Hovedingrediensen er naturligvis hakket oksekød med højt fedtindhold, som giver en fantastisk smag og konsistens. For at holde burgeren keto-venlig, har jeg valgt at bruge syltede agurker uden sukker og keto-venlige burgerboller.
For at give burgeren et lækkert tvist, har jeg også inkluderet en fantastisk burgerdressing. Dressingen er super let at lave, og er fyldt med smag fra dijonsennep, friskpresset citron, hvidløg og chipotle chilipulver. Jeg har også tilsat røget paprika, som giver dressingen en dejlig røget smag.
For at gøre burgeren endnu mere lækker, har jeg tilføjet et par skiver sprødt bacon og en håndfuld strimlet iceberg salat. Det er virkelig den perfekte kombination af smag og tekstur!
Det bedste ved det hele er, hvor nemt det er at lave denne burger, og hvor tilfredsstillende det er at nyde den, velvidende at den er sund og keto-venlig. Det er en rigtig god måde at forkæle sig selv og familien, uden at man behøver at føle sig skyldig.
Jeg håber, I vil give min keto burger et skud og fortælle, hvad I synes om den. Alle har deres egne burgertricks og jeg vil super gerne høre om jeres ideer og tweaks til burgeren. 🙂
Bon appetit!
Keto Burger med hjemmelavede Keto-boller
2
10
minut15
minut1190
kcal5
g51
g61
gJeg har super optur over denne burger! Det er den mest lækre og saftige keto burger, jeg har smagt og perfekt til en god og sund burgeraften.
Afhold din skærm fra at gå i sleep-mode
Ingedienser
500 g Hakket oksekød (med højt fedtindhold)
2 skiver Cheddar ost
1 håndfuld strimlet Iceberg salat
4 skiver bacon
6 skiver syltede agurker (uden sukker)
2 keto-venlige burgerboller – fx dem vi bruger her
- Burgerdressing
1,5 dl god mayonaise
1 tsk. med top grovkornet dijon sennep
1,5 spsk. ketchup (uden sukker)
1 spsk. friskpresset citron
1 fed presset hvidløg
0,5 tsk. chipotle chili pulver
1 tsk. røget paprika
1 tsk. salt
Sådan gør du
- Steg bacon sprød på en stor pande. Tag bacon af panden og læg til side.
- Form hakket oksekød til 2 store bøffer og krydr dem med salt og peber.
- Varm en grillpande eller en almindelig pande op over høj varme, og steg bøfferne i ca. 3-4 minutter på hver side, eller indtil de er stegt som ønsket.
- Læg en skive cheddar ost på hver bøf, imens den stadig er på panden og lad den smelte lidt.
- Imens bøfferne steger, kan du forberede burgerdressingen. Bland alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt, indtil dressingen er ensartet.
- Tag bøfferne af panden og stil til side. Tilføj lidt smør til panden og lad det bruse lidt op. Skær burgerbollerne igennem og steg dem i 1-2 minutter med den skårne side mod panden.
- Nu er det tid til at samle burgeren! Smør lidt af burgerdressingen på hver burgerbolle.
- Læg lidt iceberg salat på bunden af hver bolle, så lidt ekstra dressing, syltede agurker og derefter bøffen med smeltet cheddar ost.
- Top bøffen med bacon, læg toppen af burgerbollen oven på og server straks. Velbekomme.